Subota 12.10.2013.
11:19
telegraf.rs

Miki pobegao sa Farme!

Nije izdržao: Miki Đuričić

Tokom sinoćne žurke, Miki, koji je i ranije u nekoliko navrata govorio da više ne može da izdrži u Lisoviću i da želi da izađe napolje, iskrao se napolje i napustio ograđeni deo imanja!

Budući da je time prekršio sva moguća pravila rijalitija, Zadruga je objavila da je Đuričić diskvalifikovan bez prava povratka, ali tu nije kraj Đuričićevim nevoljama!

Naime, u ugovoru koji potpisuju svi farmeri jedna od najvažnijih stavki je odredba o zabrani napuštanja imanja, i iz produkcije su već najavili da će zbog nepoštovanja ugovora, pokrenuti sve zakonske mere protiv Mikija.

Posle ovog incidenta, najozbiljnijeg do sada, ako ne računamo fizički obračun kada je pčelar iz Kupinova pesnicom udario Marka Vanilu, Zadruga je zbunjenim učesnicima “Farme” poslala pismo u kojem objašnjava šta se dogodilo.

Da podsetimo, Miki je i ranije bežao iz rijalitija – 2006, u prvoj sezoni “Velikog Brata” je izdržao 15 dana, a zatim samovoljno napustio šou. U ovaj rijaliti se vratio 2007. u drugoj sezoni, ali i tada je utekao, ovoga puta nakon što je u kuću ušao njegov otac Mirko.

2024 © - Vesti online