Petak 11.10.2013.
05:11
RIA Novosti

Rusi napravili ceh od 154.600 € u noćnom klubu u Londonu!

Ima se, može se, parice množe se...
 


Iz noćnog kluba Ambasada, iz prestonice Velike Britanije, nije otkriven identitet imućnih momaka, ali su ih mediji identifikovali kao “ruske multimilionere“ u 30-im godinama života.


- Ta dva čoveka su se nadmetali jedan s drugim da kupe što više šampanjca - svaki put kad bi jedan kupio pet boca, drugi bi naručio šest, pa sedam, pa osam... - naveo je jedan očevidac za britanski Telegraf.


Dobre trošadžije su u klub stigle nešto pre ponoći - pobednik je za tri sata napravio račun od oko 78.775 evra (66.778,91 funtu), a poraženi račun od tričavih oko 75.825 evra (64.279,70 funti). Oni su naručivali desetine boca šampanjca i preskupih viskija i votki.

- Odmah se oko njih okupila ogromna količina prezanosnih žena - uostalom, njima je zaista bila potrebna pomoć da popiju svo to piće. Na kraju noći bilo je mnogo boca koje su ostale pune, jednostavno nije bilo moguće popiti svu tu količinu alkohola - rekao je jedan od posetilaca kluba.


Kada su računi sabrani, momak koji je sedeo za pobedničkim stolom je počeo da skače i da maše svojim računom... Ma mogao je i da pljune onog siromaha za drugim astalom što se nas tiče...

2024 © - Vesti online