Petak 11.10.2013.
01:26
telegraf.rs

Ekrem ušao na Farmu: Jelena, nemaš guzice nimalo!

Ekrem Jevrić (s naočarima za sunce na čelu) ušao na Farmu 5
 


- Ja vas svije znam, ja sam svija vas pričitao, ko su i šta su… Ne mogu da kažem da vas nisam gledao… Stigao sam iz Njujorka večeras, nisam mogao da spavao. Došao sam preko Londona, vozio sam se deset sati avionom - rekao je zadihani Jevrić prilikom ulaska. 

Potom je Jelena Golubović pročitala pismo u kome je rekla da je Ekrem ušao na “Farmu” i da će on pomoći ostalim farmerima sa iskustvom na imanju. Miki je odmah pitao Jevrića kako mu se sviđa Čupina nova izabranica Jelena Golubović.


- Ti si smršala. Nemaš guzice nimalo - rekao je Jevrić gazdarici Jeleni Golubović, a Čupu je nahvalio na sav glas.


Ekrem je potom rekao da neće nikom da naređuje i naglasio da mnogi gledaju “Farmu”. Međutim, iako nije gazda, odmah je počeo da zavodi red. On je glasnim tonom rekao da ljudi smeju da puše u kupatilu samo dva minuta, kao i da ne dozvoljava galamu u spavaćoj sobi.


Miki je zatim pitao Ekrema da li on planira da radi na “Farmi”, na šta je ovaj potvrdno odgovorio.


Jevrić je naveo da su farmeri dobri ljudi, ali je zamerio što se svi oni svađaju zbog hrane, jer smatra da za to nema potrebe. Ekrema su pitali da li je primetio seks na “Farmi”, a on je odgovorio da je čuo da su intimni odnos imali Jelena Golubović i Čupo Kalač, ali samo na kratko.


Na pitanje, koliko planira da se zadrži na imanju u Lisoviću, Jevrić je odgovorio:


- Ostajem do kraja - rekao je Ekrem, i potom dodao da bivša farmerka Stanija Dobrojević nije za bacanje.

2024 © - Vesti online