Četvrtak 10.10.2013.
20:22
BETA

Savić: Želimo prvo mesto na turniru!

Velike ambicije: Dejan Savić
 

"Naš cilj na turniru je da budemo prvi u grupi, kako bismo kasnije dobili lakšeg protivnika. Liga šampiona je ove godine jača i sistem takmičenja je drugačiji, nezahvalno teži", rekao je Savić na konferenciji za novinare.

Turnir kvalifikacija za Ligu šampiona počinje sutra u Beogradu, u Plivalištu Sportsko-rekreativnog centra Tašmajdan. Crvena zvezda će igrati protiv ruskih ekipa Sinteza i Spartak, i Šurmana iz Holandije.

"Što se same sezone tiče, imamo iste ambicije kao i prošle godine: što bolji plasman, odnosno prvo mesto u prvenstvu i kupu, a pitanje je dokle ćemo da stignemo. Iako je Zvezda prošle godine bila jaka, sigurno je bila iznanađenje za sve, tako da će ove godine sve ekipe drugačije da pristupaju igri s nama i sigurno će svi želeti da nam 'skinu skalp' ", kazao je Savić.

Kapiten Zvezde Andrija Prlainović je kazao da su predstojeći mečevi na Tašmajdanu prve prave utakmice.

"Imali smo s Partizanom tri treninga. Nismo imali prilike da igramo zvanične utakmice, izuzev turnira u Sarajevu gde nismo nastupili kompletni... Ovo su prve prave utakmice i jako su bitne. Cilj nam je da budemo prvi", rekao je Prlainović.
 

2024 © - Vesti online