Četvrtak 10.10.2013.
13:12
Vestionline

Prve stjuardese i stjuardi Er Srbije završili Etihadovu akademiju

Oni će raditi u "erbasu 319"
 

Prva grupa mladih zaposlenih u Er Srbiji, proslavila je uspešni završetak petonedeljne obuke za opsluživanje putnika i aviona tipa "erbas 319". Teorijska i praktična nastava obuhvatala je obuku iz opšte bezbednosti, rukovanja opasnim teretima, učinka ljudskog faktora u vazduhoplovstvu, rangiranja svih vrsta vazduhoplova, pružanja usluga u ekonomskoj i premijum klasi, uz osvrt na stil i imidž i poseban modul za unapređenje liderskih veština.

Srpski diplomci biće posada i usluživaće putnike na promotivnom letu kompanije Er Srbije 26. oktobra od Beograda do Abu Dabija.

"Izuzetno smo ponosni što smo obeležili završetak obuke prve grupe kabinskog osoblja u aviokompaniji Er Srbija. Oni su prošli sveobuhvatnu obuku iz bezbednosti i pružanja usluga u elitnoj akademiji našeg partnera, i sada sa entuzijazmom žele da svoje nove veštine pokažu i na nebu, na predstavljanju novog brenda svetu. Dok postavljamo temelje razvoju nove srpske aviokompanije koja će našim gostima pružati usluge vrhunskog kvaliteta, važno je da nastavimo da ulažemo u obuku i razvoj naših ljudi", rekao je Dane Kondić, generalni direktor kompanije Er Srbija.

Aviokompanija Er Srbija zvanično će se 25. oktobra predstavnicti srpskoj i svetskoj javnosti. Aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad ervejz obezbedila je odobrenje svih regulatornih vlasti da kupi 49 procenata kompanije Er Srbija i sa Vladom Srbije, koja je većinski vlasnik, zaključila petogodisnji ugovor o upravljanju srpskom aviokompanijom.

Prvi promotivni let aviokompanije Er Srbija od Beograda do Abu Dabija biće 26. oktobra, potvrđeno je iz te kompanije.

Etihad, najbrže rastuća aviokompanija u svetu, osnovana je 2003. godina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Suvlasnik je aviokompanija Er Berlin, Er Sejšeli, Virdžin Australija i Er Lingus, a u toku je preuzimanje i manjinskog udela u indijskom Džet ervejzu.

2024 © - Vesti online