Četvrtak 10.10.2013.
10:09
Vestionline

Goji se prekomerno i na tome zarađuje

Sedi mu na licu, snima i uzima pare od muškarca kojima je to fetiš
 

Dženifer Benet (31) iz Bostona ima 190 kilograma i profesionalni je model. Punih 13 godina namerno se gojila i procenjuje da je od tada dobila dodatnih 45 kilograma.

"Oduvek sam imala prekomernu težinu, bila sam debelo dete i porasla sam u gojaznu tinejdžerku. Od ranog detinjstva htela sam da budem velika i zaobljena", priča Dženifer i dodaje da je kao dete ispod odeće stavljala jastuke kako bi se osećala još deblje.

Fetišisti s interneta mogu da daunlouduju video snimke na kojima je prikazano njeno telo i kako jede. Naravno, to će platiti, a ona će na videima zaraditi stotine dolara. Dženifer organizuje i takozvane "časove gnječenja", tokom kojih sedi na muškarcima volonterima, a kasnije i te filmiće objavljuje na svom sajtu.

"Radije bih živela život kakav živim dosad i umrla mlađa, nego se stalno mučila", kaže Dženifer, svesna da svojim postupcima šteti zdravlju.

Ona je samo jedna od nekolicine žena snimljenih u dokumentarcu. Sve te žene smatraju da su bez obzira na svoju veličinu prelepe i uživaju u svojim kilogramima.

2024 © - Vesti online