Četvrtak 10.10.2013.
02:51
dailymail.co.uk, mondo.rs

Do porođaja nije znala da je trudna!

Foto: Ilustracija
 

Ova dvadesetdvogodišnja Britanka je devet meseci imala redovne menstrualne cikluse, nosila isti broj garderobe i nije imala nikakve simptome koji bi nagovestili da je u drugom stanju.

Šok je doživela kada su je jedne noći probudili nesnosni bolovi za koje je brzo ustanovila da su porođajni. Nakon sat vremena, na podu kupatila u stanu u kojem živi, rodila je zdravu devojčicu kojo je dala ime Popi.

Za sve to vreme njen dečko Luis Meksvini, bezbrižno je spavao u susednoj sobi, ne sluteći da je postao otac. Na sreću, Nađu su čule komšije koje su pozvale policiju i hitnu pomoć. Dok su oni stigli, majka je u naručju već držala svoju tek rođenu bebu.

"Ušla sam u sobu, probudila Luisa i pokazala mu bebu. On može sve da prespava, čak i protivpožarni alarm", izajvila je Luis i dodala da se njen dečko, nakon što je video bebu, samo okrenuo na drugu stranu i nastavio da spava!

"Tek kada sam ga ponovo probudila i objasnila mu šta se desilo, on je shvatio da je postao otac. Bio je zaprepašćen!", kaže mama Nađa.

"Stidim se što sam prespavao porođaj, ali ovo nije prvi put da me buka nije probudila. Jednom prilikom nisam čuo protivpožarni alarm koji se uključio kada je počela da gori pica koju sam ostavio u rerni pre nego što sam otišao da spavama", kaže tata Luis koji se pravda umorom zbog rada u noćnim smenama.

I mama Nađa je prethodnih devet meseci mislila da je stomačić dobila zbog posla kojim se bavi - s obzirom na to da radi u jednom restoranu brze hrane, jela je hamburgere više nego inače, piše "Dejli mejl".

2024 © - Vesti online