Sreda 09.10.2013.
15:13
Vestionline

"Dačiću se j*** za njegovu platu, kofer nije oporezovan"

Biljana Srbljanović
 

Srbljanovićka se danas obrušila na "solidarni porez" i mere Vlade Srbije da uštedi koji dinar.

  • Šta se dešava sa ljudima čija je plata preko 60 hiljada jedina plata u kući? I oni plaćaju "solidarni" porez?
  • Šta se dešava s ljudima koji svojom platom preko 60 hiljada izdržavaju roditelje s penzijom od 200 evra, i oni plaćaju "solidarni" porez?
  • Ili s ljudima koji od plate preko 60 hiljada plaćaju zelenaške kamate zbog neregulisanih poslovanja banaka, samo da bi imali gde da žive? I oni plaćaju za "solidarnost?", nizala je pitanje za pitanjem Biljana Srbljanović.

"Umesto da pootpuštaju hiljade partijskih aktivista zaposlenih u državnim agencijama, oni od lekara i učitelja uzimaju "solidarni" porez. Populizam i zamazivanje očiju", dodala je Biljanam, a zatim je pomenula i premijera Ivicu Dačića, čija će plata od 172.488 dinara biti manja za 18.122 dinara. Iznosiće 154.366 dinara.

  • I kao, Dačič če dati 25 posto od premijerske plate. Pošto mu se je*e za tu platu, može i celu da da. Kofer oporezovan nije" - bez dlake na jeziku napisala je Biljana!
  • Marko Mišković platio isto solidarni porez od tri miliona i čiča miča. Ćale će ionako da tuži državu za nezakoniti pritvor, dobiće lovu nazad!". Samo da Biljana ne postane proročica.
2024 © - Vesti online