Sreda 09.10.2013.
15:21
Vestionline

Usijao se telefon od starleta u pokušaju

Kad može Milica da bude na televiziji, zašto ne bi mogle i ostale
 

Pre nekoliko dana smo vam predstavili Milicu Živanović, devojku na kojoj je sve predimenzionirano - osim obrazovanja i pameti. Doduše, i sama je rekla da je "obrazovanje bitno za obične ljude, ali nije toliko važno za VIP osobe koje imaju talenta za pevanje". Pitamo se, pitamo, da li će isto misliti kad joj neko kaže da menadžer (pošto ona sama ne zna)  "pogrešno" sabira honorare od tezgi.

Ali, ostavimo sada Milicu. Poenta je da se producentu emisije koja se emitovala na TV Hepi, pevaču Danijelu Đuriću, telefon usijao od poziva devojaka koje bi volele da se oprobaju u ovakvom šou-programu, odnosno da postanu starlete.


"Uglavnom su zainteresovane za luksuz koji bi im bio omogućen, ali u emisiji moraju da pokažu i svoje sposobnosti, posebno u kvizu znanja, na kojem se baš nasmejemo", kaže Danijel.

Sve te devojke bi makar na dan htele da se provozaju u luksuznim vozilima, uživaju u spa centrima, navuku na sebe vrhunsku dizajniranu odeću, što im se u ovoj emisiji i pruža. Ili, što bi naš narod rekao "hoće 'leba bez motike".

2024 © - Vesti online