Sreda 09.10.2013.
11:44
Sportski Žurnal

Džon Man: Došao sam u Zvezdu zbog Delija

Zna gde je došao: Džon Man

Jedna od retkih "bombi“ letošnjeg prelaznog roka bio je dolazak američkog olimpijca, centra Džona Mana. Posle odlaska Duška Pijetlovića, Man je bio jedan od prvih na meti Crvene zvezde, a dogovor je brzo postignut.

O razlozima zašto nije bilo potrebe da mnogo razmišlja o novom klubu, američki centar priča:

– Znao sam gde dolazim, bio sam i ranije u Beogradu, upoznao lep grad. Zna se šta znači srpski vaterpolo. Imao sam, u prenosima i snimcima utakmice, da vidim da je Zvezda klub i ekipa na najvišem nivou. Sa saigračima u reprezentaciji, jer tada smo bili na pripremama, sam uživao u odličnim igrama Crvene zvezde na fajnal–foru Lige šampiona. Sada sam deo svega toga, Zvezda je klub sa odličnom ekipom, kvalitetnom organizacijom, na jednom mestu je sve što ti je potrebno da se posvetiš vaterpolu - rekao je 28-godišnji Džon Man za Spotski Žurnal.

Ali, nisu samo ekipa, klub, srpski vaterpolo, uticali na Mana da donese lako donese odluku.

– Jedan od razloga su navijači. Zvezdina publika pravi atmosferu kakve nema nigde na svetu u vaterpolu. Na fajnal–foru je bilo fantastično. Bio sam na Zvezdinim fudbalskim utakmicama, a sa nestrpljenjem čekam da počne sezona, da lično vidim i osetim kako je lepo igrati pred takvom publikom.

2024 © - Vesti online