Utorak 08.10.2013.
11:47
žurnal.rs

Vesterman: Želim da Duletu vratim za sve što mi je pružio!

Sjajan početak sezone: Leo Vesterman
 

Za dva poena 5-4, za tri 3-3, sa penala 1-1, dva skoka, četiri asistencije i dve ukradene lopte. Bez izgubljenih…


Taj šut sa poludistance koji je izašao iz koša učinio je da 21-godišnji momak iz Agenoa ne odigra nepogrešivo u utakmici protiv Igokee. Ipak, bio je to idealan početak sezone u kojoj se od njega očekuje eksplozija talenta.
"Bilo je sjajno ponovo igrati pred ovakvim navijačima. Uzbuđen sam zbog svega što nas čeka ove sezone. Na meni je samo da dajem sve od sebe", poručio je Vesterman.


Na konstataciju da je na terenu izgledao mnogo sigurnije, smirenije, preciznije i sa više samopouzdanja, mladi Francuz je pokušao da objasni:
"Radim naporno i godinu dana sam stariji. Međutim, Dule Vujošević mi uliva veliko samopouzdanje od kada sam došao. Prošle sezone sam kao veoma mlad bio prvi plejmejker, a sada sam iskusniji za jednu godinu, što mi mnogo znači. Želim da Duletu vratim za sve što mi je pružio".


Vesterman je na prvom meču prošle sezone trojke gađao 4-0, ukupno u ABA ligi 69-17! Sada njegovi šutevi van linije 6,75 nisu dodirivali obruč, iako su svi bili sa različitih pozicija.
"Mnogo pažnje posvećujem šutu, a veliki rad ti daje samopouzdanje. To je realnost. Dva dana pre utakmice sam ubacio 500 šuteva. Želim da budem samo bolji", poručio je Vesterman.

2024 © - Vesti online