Utorak 08.10.2013.
10:41
mozzartsport.com

Teodosić i Krstić očitali lekciju Minesoti

Blistao u Americi: Miloš Teodosić
 

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su Minesotu Timbervulvse rezultatom 108:106 posle produžetka, a najveće zasluge za veliku pobedu prvaka Rusije imali su srpski košarkaškaši Miloš Teodosić i Nenad Krstić, koji su prosto briljirali!


Plejmejker moskovskog giganta na najspektakularniji mogući način obeležio je svoj povratak na teren posle povrede koja ga je od parketa odvojila gotovo pet meseci - sa 26 poena (4/8 za dva, 4/7 za tri), pet skokova i devet asistencija! Sjajnu rolu imao je i kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić, koji je meč završio sa 13 poena i sedam uhvaćenih lopti! Vladimir Micov je na sve to dodao deset poena, pet skokova i četiri asistencije...


Inače, košarkaši CSKA su tako ponovo ušli u istoriju, pošto je to drugi trijumf bilo kog evropskog kluba na teritoriji SAD. Prvi put se to, naravno, desilo kada je Duško Vujošević sa ruskom Armijom savladao Klivlend rezultatom 90:87.


Na drugoj strani Nikola Peković nije uspeo da izađe na kraj sa Krletom i meč završio sa osam poena, dok je najefikasniji bio Derik Vilijams sa 21 poenom i devet skokova.


Od svih pripremnih utakmica treba izdvojiti pobedu Golden Stejta nad Sakramentom rezultatom 94:81, u kojoj je Nemanja Nedović odigrao tri minuta i upisao dve asistencije.

2024 © - Vesti online