Ponedeljak 07.10.2013.
21:52
Telegraf

Bivšem radikalu zapalili auto uz poruku "Šešelj dolazi"

Saši Valjareviću (SPS), direktoru požarevačkog JKP “Vodovod i kanalizacija” zapaljen službeni auto ispred kuće (Foto: Ilustracija)
 

Pre paljenja automobila, na kapiji dvorišta Valjarevića, koji je do pre godinu dana bio funkcioner Srpske radikalne stranke, nepoznati napadači nalepili su plakat sa likom lidera radikala Vojislava Šešelja, na kojem je napisano “Šešelj dolazi”.

- Uveče sam se sa suprugom vratio iz grada oko 23 sata i tada ovog plakata nije bilo. Oko tri ujutru probudilo me je dozivanje prve komšinice i tada sam izašao ispred kapije i video da auto gori i da pucaju stakla i farovi. Odmah sam pozvao vatrogasce i policiju, koji su stigli za deset minuta, priča Valjarević. V

atra je je uskoro ugašena, ali je auto u potpunosti izgoreo.

Tek tada Valjarević je video plakat, na koji mu je pažnju skrenula policija, uz napomenu da ga ne dira, jer će se sa njega uzeti otisci.

- Ja sam Srpsku radikalnu stranku napustio pre godinu dana i vratio mandat. Ni sa kim se nisam svađao, pa mi je teško da poverujem da je ovo uradio neko od njih, kaže Valjarević i dodaje da je danas čuo kako su neki od radikala govorili da treba da krenu u borbu protiv njega i bivšeg radikala, danas poslanika SNS-a Veroljuba Arsića.

Zbog ovog slučaja, pošto ima i dvoje dece, on će zatražiti policijsku zaštitu za sebe i svoju porodicu.

2024 © - Vesti online