Ponedeljak 07.10.2013.
19:20
mozzartsport.com

Vešović: Psovanja je bilo, ali ne i tuče!

 Marko Vešović
 

Prema domaćim medijima, u glavnim ulogama su se našli Marko Vešović i jedan navijač crveno-belih. Dan kasnije crnogorski internacionalac priznaje da je bilo obostranog psovanja, ali demantuje da je bilo fizičkog kontakta, prenosi "Mocart sport".
„Od svega toga je tačno da je jedan čovek prišao ogradi kada smo izlazili sa terena i počeo da me vređa i da me psuje. Strasti su bile uzavrele, tenzija velika posle poraza i uzvratio am mu istom merom, ali daleko od toga da je bilo fičkog kontakta“, rekao je Vešović.

Zvezdin univerzalac objašnjava da zbog visoke žičane ograde nije moglo da dođe do razmene udaraca.
„Veoma su me iznenadile i iznervirale informacije objavljene u pojedinim medijima da sam se tukao posle meča. To nikako nije moglo da se dogodi pored ograde koja nas je razdvajala, mada da me je ta individua napala sigurno bih se branio. Za njega namerno kažem individua jer za navijača ne smatram onoga ko na utakmicu dolazi samo da bi vređao i psovao. Pravi navijači su uz nas svih devedest minuta i imaju pravo da budu ogorčeni i revoltirani našom lošom igrom i rezultatom. Ali, verujte, nama svima je najteže i sasvim smo svesni koliko smo se osramotili“, iskren je Vešović.

2024 © - Vesti online