Nedelja 06.10.2013.
21:07
BETA

Milosavljević: Dobro smo odigrali!

Pravi kapiten: Dragan Milosavljević
 

"Imali smo stvarno odlično prvo poluvreme, rastrčali smo se, igrali agresivno u odbrani, postizali mnogo lakih poena iz kontranapada. Imali smo mali pad u trećoj četvrtini, ali smo ukupno gledano dobro odigrali. Najvažnije je da svi doprinesemo pobedi", rekao je Milosavljević novinarima u Beogradu.

Partizan je ranije danas u punoj beogradskoj hali Pionir savladao Igokeu sa 67:56.

Novajlija Terens Kinsi odigrao je odličan meč i rekao da je zadovoljan igrom tima.

"Kao i mnogi igrači, osećao sam nervozu pred prvu utakmicu na svom terenu. Igrali smo uglavnom dobro, ali imali smo pad u trećoj četvrtini, koju smo izgubili sa osam poena, a imali i 16 izgubljenih lopti, što ne sme da se dešava. Čeka nas još mnogo rada", rekao je iskusni Amerikanac.

Kinsi nije želeo da odgovori na pitanje novinara o svojoj igri, ali je kazao kako se fizički oseća posle povreda.

"Košarka je timska igra i gleda se samo kako tim odigra i kako pobeđuje. Svako od nas treba da daj svoj doprinos...Pa osećao sam se i bolje fizički nekada, ali je za sada okej", rekao je Kinsi.

Bogdan Bogdanović je kazao da ekipa još treba da radi na svojim nedostacima.

"Odlično smo počeli utakmicu u sjajnoj atmosferi. Od početka smo nametnuli svoj ritam, nismo protivniku dali šansu da se vrati. Mogli smo da pobedimo i većom razlikom, ali smo pali u trećoj četvrtini i imali mnogo izgubljenih lopti. Na tome treba da radimo", rekao je Bogdanović.
 

2024 © - Vesti online