Ponedeljak 07.10.2013.
12:31
S.V. - Vesti

Kršni đetić osvojio publiku

Kao u Pertu, Sergej je i na nastupu u Melburnu ređao svoje hitove. Nekoliko puta je silazio sa bine, družio se s obožavaocima, a mnogi od njih su pokazali izuzetno poznavanje njegovih pesama.


Sergej je tokom čitave večeri pevao iz srca, pristajao je da se slika sa obožavaocima i pokazao izuzetno neposredan odnos sa publikom i trudio se da im ispuni svaku muzičku želju.
 

U petak, Ćetković peva u Adelejdu u Hindmaršu, a kraj dvonedeljne turneje predviđen je u subotu u Nox Club u Liverpulu.


Obožavaoci u Pertu uživali u hitovima

Dimsa Enterntainment je u sali sicilijanskog kluba u Balkati priredio veoma lepo veče uz pesmu Sergeja Ćetkovića. On se predstavio publici i naglasio da mu je drago što se nalazi među zemljacima u dalekoj Australiji. Oduševljen je lepotom devojaka i dodao je da to čini i Australiju lepom zemljom. Naravno, njegovi obožavaoci su mladi ljudi, a on se odmah uklopio, kao da se dugo poznaje s njima. Pokazujući iskrenost i skromnost ovaj umetnik je pridobio njihovu pažnju.


Ženski pol je jednostavno pokazivao divljenje. Možda ta naklonost ima veze sa Sergejevim datumom rođenja - 8. mart.


Svi su želeli da imaju uspomenu s kršnim đetićem. Želeli su da imaju sliku sa njim, a na kraju koncerta brzo se stvorio red u kojem su ljubimci čekali da lično porazgovaraju s gostom, što je on ljubazno prihvatio.


Organizatori, Dimsa Enterntaintment, bili su zadovoljni, ali su izrazili nadu da će naredni put prisustvovati veći broj posetilaca.

2024 © - Vesti online