Subota 05.10.2013.
21:11
mozzartsport.com

Prva liga Srbije: Mladost i Sloga kolo vode

 

Na samom čelu je Mladost, koja je u Lučanima savladala Smederevo, pošto se ispostavilo da je pogodak Dušana Tešića u 24. minutu bio dovoljan za minimalnih 1:0, treću uzastopnu pobedu i prvo mesto sa 19 bodova. Četiri meča u Lučanima i četiri pobede i to bez primljenog gola. Impresivno igra Mladost pred domaćim navijačima.


Sigurna je bila i Sloga, koja je na Gradskom stadiona u Kraljevu deklasirala Timok u jednom od dva derbija kola - 3:0. Junak meča je bio 20-godišnji Velimir Stanković, koji je sa dva gola načeo goste iz Zaječara, da bi Ivan Čuković (19) u samom finišu dokrajčio Timok, pa je Sloga sa 16 bodova tri koraka iza Mladost na drugoj poziciji na tabeli.


Iznenađenje kola priredio je Radnik iz Surdulice koji je usred Čačka savladao Borac sa 1:3 uz dva gola Nenada Đurđevića i jedan Milana Stavrića za prvenac u sezoni. Drugi uzastopni poraz čačanskih Zebri, koje prema svim prognozama važe za najveće favorite za promociju u elitu.

A, Sloga iz Petrovca na Mlavi je propustila priliku da se izjednači sa Slogom iz Kraljeva na drugom mestu na tabeli pošto je poražena od Metalca u Gornjem Milanovcu rezultatom 1:3.

Prva liga Srbije

Rezultati i parovi osmog kola

 

Subota

Teleoptik - Dolina 3:2 (1:1)
Mladost Lučani - Smederevo 1:0 (1:0)
Borac Čačak - Radnik Surdulica 1:3 (0:2)
Sloga Kraljevo - Timok 3:0 (2:0)
Proleter - Bežanija 0:0
BSK – Sinđelić 1:1 (0:1)
Metalac - Sloga Petrovac na Mlavi 3:1

 

Nedelja
15.30: Jedinstvo - Inđija

2024 © - Vesti online