Subota 05.10.2013.
15:53
telegraf.rs

Dragana Mirković: Ne živim u dvorcu, daće bog - živeću!

Dragana Mirković nerado promenila adresu stanovanja
 

Pevačica se posle samo mesec dana poznavanja sa sadašnjim suprugom Tonijem Bjelićem preselila u Beč, gde je stala na ludi kamen, a vest da sa njim živi u ogromnoj vili koja podseća na dvorac svima je prvo zapala za uho. Međutim, ona je u TV emisiji obelodanila da je adresu nerado promenila.


- Ne živim više u dvorcu, ali daće bog, živeću - rekla je pevačica, ali nije objasnila koji je razlog selidbi, već je nastavila da priča o svojoj karijeri i vrtoglavoj popularosti koju je postigla.


Zvezda devedesetih ispričala je i da sada nerado gleda svoje stare spotove jer su joj smešni, iako priznaje da su tada bili u trendu sa vremenom i da ih je uradila veoma jaka produkcijska kuća PGP.


Dragana, budući da dugo nije nastupala u Srbiji, sve obožavaoce je počastila uživo izvođenjem pesme legendarnog Elvisa Prislija “You were allways on my mind”, što je publika u studiju dočekala gromoglasnim aplauzom.


Da podsetimo, Mirkovićeva će se naći u ulozi žirija novog šou programa na “Prvoj” televiziji “Tvoje lice zvuči poznato“.

2024 © - Vesti online