Subota 05.10.2013.
09:53
Beta

Milošević: Rad ruši najbolji tim u ligi - Vojvodinu!

Optimista: Nebojša Milošević se nada dobrom rezultatu protiv Vojvodine
 

Trener Rada Nebojša Milošević veruje da njegova ekipa može da ostvari dobar rezultat u predstojećoj utakmici protiv Vojvodine, u osmom kolu Super lige Srbije.
 

"Vojvodina je najkvalitetnija ekipa u našoj zemlji i bliža je nego ikada da se direktno umeša u osvajanje prvog mesta u Super ligi Srbije zahvajujući timskom kvalitetu igrača i dobrim vođenjem stručnog štaba. Bez obzira na poziciju na tabeli Rad nijednoj ekipi pre utakmice neće dozvoliti ulogu favorita. Hoćemo da im se suprotstavimo sa najvišim ambicijama", rekao je Milošević.


Fudbaleri Rada u nedelju od 15 sati na stadionu Obilića na Vračaru igraju protiv Vojvodine, utakmicu osmog kola Super lige Srbije.

Iznenaditi favorita: Nebojša Milošević

"Ozbiljno se pripremamo, da pronađemo način da dođemo do dobrog rezultata. Uveren sam da ćemo da dođemo do pozitivnog rezultata na Vračaru. Teren neće biti u dobrom stanju, pošto su tamo tokom nedelje odigrane dve utakmice, ali to ne sme da nam bude alibi i opravdanje", dodao je on.


Milošević je rekao da bez ozbira na probleme unutar kluba, igrači Vojvodine na terenu pokazuju da su ozbiljna, kvalitetna ekipa i takmičarski zrela, koja zna šta hoće.


"U prethodnih šest dana Vojvodina je igrala protiv Partizana i pobedila (2:1) i protiv Radničkog (1:1). Priprema za utakmicu je složena i na mnoge stvari treba obratiti pažnju. Imaju opasne napadače i čvrstu odbranu", rekao je Milošević i dodao da igrači imaju obavezu prema sebi i klubu da velikim zalaganjem i disciplinovano uđu u predstojeću utakmicu.


"Takav pristup nam omogućava da iznenadimo protivnika i da posle utakmice budemo zadovoljni", rekao je on.


Posle sedam kola, Rad je poslednji na tabeli Super lige sa četiri boda, a Vojvodina na četvrtom mestu ima 13 bodova.

2024 © - Vesti online