Subota 05.10.2013.
00:33
KK Partizan

Folksvagen i Partizan potpisali dvogodišnji ugovor

Govorili o svojim iskustvima za volanom golfa: Nikola Milutinov i Leo Vesterman

Košarkaški klub Partizan i Volkswagen su potpisali dvogodišnji ugovor o sponzorstvu.


Tim povodom organizovana je konferencija za medije u Folksvagen salonu - Porše Beograd Sever, a ugovor su potpisali direktor Folksvagen putničkih vozila Milan Lazić i poslovni direktor KK Partizan Mlađan Šilobad.


"Veliko nam je zadovoljstvo da se Folksvagen opredelio za nas. Svima je poznato da je Volkswagen do sada uglavnom bio u fudbalu, i jako nam imponuje da onog trenutka kada su odlučili da uđu u košarku, to bude dogovor sa KK Partizan. Verujem da ćemo to njihovo poverenje opravdati i da ćemo nastaviti sa rezultatima kakve smo imali poslednjih godina, decenija. Ovu sezonu svakako počinjemo sa još jednim velikim pojačanjem, a to je Folksvagen", istakao je Mlađan Šilobad.


Folksvagen je tradicionalni prijatelj sporta tako da nastavak saradnje sa košarkaškim klubom Partizan nije iznenađenje.


"Tradicionano prijateljstvo se nastavlja i ponosan sam što smo stali rame uz rame sa šampionom, čini mi se da je prirodno okruženje pobednika sada upotpunjeno. Mi smo kompanija koja proizvodi vrhunske automobile, a KK Partizan je tim koji ređa pobede. A zovu ga i fabrikom talenata. Mislim da je naša saradnja rezultat timskog rada koji je karakterističan i za Folksvagen i za Partizan. Nadam se da će KK Partizan i u novoj sezoni stići tamo gde je planirao, a znam da će im naša vozila olakšati put", rekao je Milan Lazić.
 

Prvotimci Dragan Milosavljević, Leo Vesterman i Nikola Milutinov prisustvovali su događaju i razgovarali sa prisutnim novinarima o njihovom iskustvu u vožnji golfova, koje su dobili na korišćenje u ovoj sezoni.

2024 © - Vesti online