Petak 04.10.2013.
20:48
Vesti, Beta

Liverpul odbacio Reinu, a Barselona ga želi na svom golu

Srećan što ga povezuju sa Barselonom: Pepe Reina

Golman Liverpul na pozajmici u Napoliju, 31-godišnji Hoze Manuel Pepe Reina, kaže da je srećan zbog glasina da se Barselona interesuje za njega.


Španski mediji tvrde da će Katalonci pokušati da dovede Reinu na kraju sezone. Isto su tvrdili i letos, kad se saznalo da Viktor Valdes ipak neće produžiti ugovor sa Barselonom. 


Iskusni golman je osam sezona bio neprekisnoven na golu Liverpula, ali ga je menadžer "crvenih" Brendan Rodžers letos poslao na pozajmicu u Napulj pošto je iz Sanderlenda angažovao Belgijanca Simona Minjolea.


Reina je za italijnaske medje rekao ga raduje interesovanje Barselone, ali da je trenutno koncentrisan na Napoli.


"Srećan sam što se moje ime povezuje sa Barselonom. Trenutno sam koncentrisan na Napoli, želim ovde dobro da igram. Videćemo šta će biti sledeće godine. Siguran sam da će Barselona imati dugu listu kandidata ako Viktor Valdes odluči da ode", rekao je Reina italijanskim medijima.


Reina je karijeru počeo u Barseloni i za prvi tim je odigrao 30 utakmica. Kasnije je prešao u Viljareal, a od 2005. godine je član Liverpula. za ovaj klub je branio na 394 zvanična meča, a na 176 nije primio gol.

U Napoli ga je doveo Rafa Benitez, isti trener koji ga je svojevremeno angažovao i u Liverpulu.

Reina je dres repreznetacije Španije oblačio 29 puta.

2024 © - Vesti online