Petak 04.10.2013.
18:28 >> 18:28h
mozzartsport.com, sportal.rs

Mladenović raskida sa Zvezdom

 Filip Mladenović
 

Sa nedostatkom finansijskih priliva mogao je nekako da se nosi, jer nije bio jedini, ali kap je prelila čašu onog trenutka kada je ostao bez mesta kraj aut linije. Filip Mladenović, kako prenosi "Sportal", podneo je zahtev za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.


Levi bek crveno-belih bio je standardan kod Roberta Prosinečkog i Aleksandra Jankovića, ali dolaskom novog trenera Slaviše Stojanovića i konkurencije u vidu iskusnog Nikole Mijailovića preseljen je na klupu. Slovenački stručnjak forsirao ga je tokom priprema na levom krilu, međutim, nije se snašao. Mladenović je u aktuelnom prvenstvu vrlo malo igrao ili ga uopšte nije bilo u timu.


Kao i u slučajevima sa Srđanom Mijailovićem i Aleksandrom Pantićem, koji su letos otišli iz kluba bez obeštećenja pošto su dobili ispisnicu na arbitraži Fudbalskog saveza Srbije, i Mladenović bi na isti način mogao da profitira, samim tim i da Zvezda ostane bez određene sume novca od njegove prodaje, podseća "Sportal".


Nedavno se spominjalo da je Darko Lazović bio na pragu da učini to isto zbog duga od 340.000 evra, ali izgleda da ga je Mladenović preduhitrio. 

2024 © - Vesti online