Petak 04.10.2013.
16:15
Vestionline

Nisu fudbaleri glupi, oni samo mnogo lupaju... kao Stojke, recimo

... i tako... Vladimir Stojković

Takođe, izvinjavamo se glumcima, autoru, reditelju predstave, pozorištu, u stvari svim pozorištima, samoj kulturi, smislu za logiku, a i monitorima sa kojih će ova slova blještati, međutim, čvrsto verujemo da je je u cilju spasavanja civilizacije od blage mentalne omamljenosti neophodno objaviti ovu izjavu/vest.


"Mislim... sigurno predstava je lepa bila. Izvukao sam neku svoju poruku, ali je neću reći sada... Balet je lep, opera je isto lepa... Balet kao balet je lep da se bavite s njim... Što da ne, ovo je edukovanje, jedno mentalno napredovanje", rekao je popularni Stojke.


Da se ne završi sve na tome - sa delom elite sprskog društva, to jest fudbalerima - na koje se ugledaju mnogi klinci (mada bi i dobar deo roditelja želeo da im deca pikaju fucu i imaju dosta para, to je danas najbitnije) - bila je i njihov PR menadžer Snežana Filipović. Valjda u pokušaju da bude duhovita - o, kako je to jadan pokušaj bio - pravdala je fudbalere zbog nepažnje u pozorištu, tvrdeći da će ona biti bolja na baletu. A evo i zašto:


"Sledeći je balet, tu su devojke i ples, pa će im to držati pažnju", saopštila je Snežana.


E pa divno je što i jedna žena zna čemu služe balerine - za ples koji će fudbalerima držati pažnju više nego u pozorištu! Alo, ženo, alo, bre, alo - pa nije to striptiz, aman!

2024 © - Vesti online