Petak 04.10.2013.
16:56
Telegraf

Ovo je Hrvatica koja je zavela Klunija

Kluni i Monika Jakšić: Manekenka se hvali više nego što se glumcu sviđa
 

Prema tvrdnjama izvora, Monika je 25. septembra prespavala u Klunijevoj vili u Los Anđelesu, a o njihovoj vezi je počelo da se nagađa pošto su ih paparaci uslikali u jednom noćnom klubu. Monika je vezu priznala 2007. godine i tom prilikom rekla da je Džordž divan čovek, da joj je poznato da je neženja, ali da se ne bi bunila ako bi joj jedan dan došao sa prstenom.

"Džordž i ja se čujemo i družimo. Ja njega obožavam, on je super čovek. Voli da se šali, ima veliko srce, šarmantan je. On je večiti neženja, ali ako jednoga dana odluči da se ženi i dođe mi s prstenom, ja mu ne bih rekla ne", rekla je Monika za hrvatski "Dnevnik".

Par se povremeno viđao od 2004. godine, a Monika je redovno u žiži američke javnosti, budući da neretko sa Klunijem osvane na naslovnoj strani nekog magazina. Jakišićeva je bivša manekenka, a trenutno živi i radi u Londonu. Hrvatska lepotica je prvi supermodel iz susedne zemlje, a Hrvati je opisuju kao senzaciju.

Svoju veliku želju da se bavi modom realizovala je kada je upisala Fakultet za dizajn u Londonu, nakon toga je postala modni savetnik za jednu televizijsku kuću. Tada je počeo da joj se ostvaruje san! Modna agencija ju je zapazila i počela je da radi kao manekenka.

Kluni je nedavno pobesneo kada su ga mediji doveli u vezu sa Monikom, budući da je ona "In magazinu" ustupila privatne fotografije na kojima se strasno ljube. Oštro je demantovao navode da ima novu devojku, jer je tada još bio u vezi sa rvačicom Stejsi Kibler.

2024 © - Vesti online