Petak 04.10.2013.
14:23 >> 18:35h
BETA

Kompaniji NIS generalni sponzor Partizana!

 Generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko sa članovima Partizana
 

Ugovor su u Hali Pionir potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i generalni direktor NIS Kiril Kravčenko.

Ugovor će važiti za period od tri do pet godina, u zavisnosti od rezultata kluba, a zvanično ime crno-belih u predstojećoj sezoni biće "Partizan NIS".

"U Srbiji ima toliko velikih brendova - poput Emira Kusturice, Crvene zvezde, tenisera. To su sve simboli Srbije, a mi dosta dobro i dugo sarađujemo i sa Partizanom. Čast nam je da smo ovim sporazumom napredovali u saradnji i želim crno-belima da u novoj sezoni budu prvi ne samo u Jadranskoj ligi i Srbiji, već i u Evroligi", rekao je Kravčenko.

Danilović je rekao da "Partizan i NIS dugo sarađuju i sada smo, verujem, na opšte zadovoljstvo postali veliki partneri. Ponosni smo što ćemo nositi to ime i približavanje ova dva velika brenda znači za celokupan srpski sport".

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević uručio je Kravčenku dres s brojem jedan i njegovim prezimenom. NIS u okviru programa društvene odgovornosti "Energija sporta", podržava i teniske i košarkaške saveze Srbije, Odbojkaški klub
Vojvodinu, Beogradski maraton i šampiona Evrope u brdskim trkama Dušana Borkovića.

Kompanija Gaspromnjeft, koja je većinski vlasnik NIS, generalni je sponzor Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Košarkaški klub Partizan je najuspešniji u Srbiji sa 43 trofeja, među kojima je i titula šampiona Evrope, 20 domaćih prvenstava, 13
nacionalnih Kupova.

2024 © - Vesti online