Petak 04.10.2013.
19:12
RTS

"Srušili Đilasa, i sad ne znaju šta će"

Smenili Đilasa, a ne znaju kako da vode grad: Vladimir Todorić
 

Zato će i pokušati, dodao je Todorić, da nekim iznenađujućim predlogom uposle medije.

"Sada će verovatno da pokušaju, isto kao sa Lazarom Krstićem ili Sašom Radulovićem, da izvade neko iznenađujuće ime misleći da mediji neće imati bogzna šta da napišu o tome", rekao je Todorić upitan da prokomentariše medijske napise u kojima se pominju nestranačke ličnosti koje će se, navodno, naći u prinudnoj gradskoj upravi.

Kao što nisu imali plan šta će biti s polizicijom gradonačelnika kad sruše Đilasa, tako sad ne znaju kako da vode grad, rekao je Todorić na konferenciji za novinare i dodao da je, prema njegovom mišljenju, prevashodni cilj beogradskog odbora SNS i premijera Srbije i lidera SPS Ivice Dačića bio da sruše Đilasa, a o tome su im se poklopili interesi.

"Da je onima koji su rušili gradonačelnika bilo stalo kako će izgledati grad koji je uspešno vođen pet godina, sigurno bi imali ideju ko će biti novi gradonačelnik onog dana kada su ga rušili", smatra Todorić, koji je pozvao stranke koje su bile protiv Đilasa da preuzmu odgovornost za svoje političke izbore i politiku.

On je poručio da Beograđani moraju imati priliku da na izborima iskažu svoje opredeljenje i mišljenje kako je gradska vlast radila u prethodnih pet godina.

2024 © - Vesti online