Subota 05.10.2013.
08:00
People.com

Ovako je Lima brzo vratila savršenu liniju posle porođaja

Tri nedelje se odmarala od porođaja, a onda je prionula na strogi režim ishrane i vežbanja u trajanju od pet nedelja pod budnim okom svog trenera Majkla.

Sparingovanje "u prazno", pa stvarno
 

Pre nego što je počela s kardio vežbama kombinovanih sa vežbama izdržljivosti, Adrijana je prvo morala da dobije zeleno svetlo svog lekara.

- Adrijanin metabolizam se usporio, što je i za očekivati za vreme trudnoće i nakon porođaja, a morali smo da postignemo da telo topi kalorije 24 sata na dan sedam dana u nedelji, objašnjava Majkl.

Trening:

Adrijana je s vežbanjem započinjala u 9h ujutru, a vežbala je dva puta na dan. Vežbe su uključivale 20 do 30 minuta vožnje biciklom, zatim 20 do 30 minuta boksovanja u prazno (jača reflekse).

Malo i vijača
 

 Potom je navlačila prave bokserske rukavice i vežbala kombinacije udaraca kako bi stekla snagu i brzinu. Posle bi usledile vežbe za noge i oblikovanje tela uz preskakanje užeta, a za kraj je bilo rezervisano rastezanje.

Zvuči iscrpljujuće? To nije sve. Navedene vežbe bile su samo deo Adrijaninog jutarnjeg režima. Posle njih, lepa manekenka bi se vratila kući, provela neko vreme s porodicom i zatim ponovo, od 17 do 20 sati naporno vežbala.

Na kraju treninga ovako izgleda: Adrijana s trenerom Majklom
 

Ishrana:

Adrijana obožava hranu i jede zaista sve, od čokoladnog musa do odreska i hamburgera. Ipak, kada treba da se pripremi za reviju kostima, disciplina joj ne nedostaje. Prema preporuci nutricioniste, Adrijana je iz hrane izbacila so i začine, a ishrana joj je obilovala proteinima i tamno zelenim povrćem.

Obožava slatkiše, ali ih izbegava kad se sprema za reviju
 

Vredi probati (ko ima toliko vremena za vežbanje), jer sigurno uspeva! Ovo je rezultat:

2024 © - Vesti online