Petak 04.10.2013.
12:31 >> 13:51h
BETA

Ćurčić pozvao Đuričića, Markovića i Mitrovića!

Igraće za mladu reprezentaciju: Lazar Marković
 

Ćurčić je za utakmice u kvalifikacijama pozvao petoricu igrača koji su igrali za A tim - Matiju Nastasića, Srđana Mijailovića, Filipa Đuričića, Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića. Takođe, selektor je pozvao i trojicu debitanata - Petra Golubovića, Filipa Stojkovića i Nemanju Petrovića.

Na spisku su: Nikola Perić (Voždovac), Marko Dmitrović (Ujpešt),
Đorđe Lazović (Javor). Odbrambeni igrači: Petar Golubović (OFK Beograd), Filip Stojković (Čukarički), Uroš Ćosić (Peskara), Matija Nastasić (Mančester siti), Uroš Vitas (Rad), Uroš Spajić (Tuluz), Nemanja Petrović (Partizan), Aleksandar Pantić (Viljareal). Fudbaleri sredine terena: Srđan Mijailović (Kajzerispor), Darko Brašanac (Partizan), Filip Đuričić (Benfika), Nemanja Radoja (Vojvodina), Filip Kostić (Groningen), Aleksandar Kovačević i Luka Milunović (Crvena zvezda). Napadači: Uroš Đurđević (Rad), Lazar Marković (Benfika), Aleksandar Mitrović (Anderleht), Aleksandar Pešić (Jagodina), Nikola Stojiljković (Čukarički).

Mlada reprezentacija Srbije 11. oktobra od 18 sati u Ahni igra protiv Kipra, a četiri dana kasnije, u isto vreme, pred praznim tribinama u Gornjem Milanovcu protiv Severne Irske. Srbija se takmiči u Grupi Devet, odigrala je jednu utakmicu i zauzima treće mesto sa tri boda. Prva je Belgija sa devet bodova iz tri utakmice, a Italija je druga sa tri boda iz dva meča. Kipar je sakupio tri boda iz četiri utakmice, a poslednja Severna Irska odigrala je dve utakmice i nije osvojila nijedan bod.
 

2024 © - Vesti online