Petak 04.10.2013.
09:55
BETA

Brković želi pobedu protiv Borca

 

Rukometaši Partizana u subotu od 18 časova na Banjici igraju protiv Borca iz Banjaluke, a povodom 68. rođendana Sportskog društva, uprava kluba odlučila je da ulaz na tu utakmicu bude besplatan.

"U subotu će se sastati dva slavna i prijateljska kluba. Bitno je da u ovoj utakmici možemo da pobedimo i sa takvim motivom ulazimo u meč. Od utakmice sa Zagrebom u prošlom kolu imamo problema sa bolesnim igračima. Svi imamo velike ambicije i želimo da uvećamo broj osvojenih bodova", rekao je Brković.

Posle četiri utakmice u SEHA ligi, Partizan s jednom pobedom i tri boda zauzima pretposlednje, deveto mesto na tabeli, dok je Borac poslednji bez bodova.

Golman Partizana Mihailo Radovanović rekao je da se nada pobedi protiv Borca.

"Nadam se da ćemo baš na rođendan Sportskog društva uspeti da zabeležimo pobedu. U utakmici protiv Lovćena smo pokazali da možemo da igramo i nadigramo protivnika. Siguran sam da ćemo to uspeti i u ovom meču", rekao je Radovanović.

Kako je najavljeno, po završetku utakmice sva deca s tribina moći će da izađu na teren, da pričaju i slikaju se s igračima. Ekipa Borca u Beograd će doputovati na dan utakmice, a na terenu na Banjici igraće prvi put posle 20 godina.

2024 © - Vesti online