Četvrtak 03.10.2013.
13:58 >> 16:23h
Beta

Ibrahimović (ipak) nije ispunio želju dečaka na samrti

Zlatan Ibrahimović

''U konktaktu smo sa Zlatanovim menadžerom, očekujemo da se Hajrudin susretne sa njim, ali prema našim informacijama on neće imati slobodnog vremena do kraja sedmice da ga posjeti. Nadamo se da će posjetiti Hajrudina iduće sedmice'', kazala je za ''Dnevni avaz'' sestra dečaka, Merjema.

Avaz i portal ''BH News'', dobili su demanti ranije informacije da je Zlatan sleteo u Sarajevo.

''Proverio sam sa svojim saradnicima, na aerodrom niko nije sletio i nema nikakvih najava da je predviđeno sletanje malih aviona'' rekao je direktor Sarajevskog aerodroma Ivica Veličan.

Osmogodišnjem Hajrudinu su lekari prognozirali još samo mesec dana života pošto boluje od teškog oblika leukemije, a on je izrazio želju da upozna fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

Najuticajniji švedski list Aftonbladet preneo je juče priču o bolesnom dečaku.

"On ga naziva Ibrakadabra. Oduševljen je Zlatanom od kada ga je prvi put ugledao. Stalno ga moram obaveštavati o novostima vezanim za Zlatana. Obećala sam mu da ću probati da stupim u kontakt sa njim, a on mi je odgovorio da ne želi da ga idol zatekne u krevetu", rekla je medijima Amela, Hajrudinova majka.

Kako prenose sarajevski mediji, Ibrahimović, švedski fudbaler bosanskog porekla, rekao je da je "ovo jako tužno".

"Svake nedelje dobijam slične zahteve i zaista želim da usrećim svakoga. Videću šta mogu da učinim za dečaka. Videćemo šta će se desiti", rekao je Ibrahimović.

2024 © - Vesti online