Četvrtak 03.10.2013.
11:18 >> 11:19h
Beta

Tošić: Šokirao nas gol, ali smo brzo odgovorili

 Zoran Tošić (CSKA) i Danijel Kolar (Viktorija)
 

"Najvažnije je da smo brzo odgovorili i pobedili, to je veoma dobro za nas. Brzi primljen gol nas je šokirao. Igrali smo loše, a i rezultat je bio takav. Mnogo nam je bila potrebna pobeda i mislim da smo je zaslužili na kraju", rekao je Tošić ruskim medijima u Sankt Peterburgu. 

Viktorija je povela već u četvrtom minutu, ali je CSKA potom preokrenuo na 3:1 uz po gol i asistenciju Tošića, da bi češki tim u finišu smanjio na 3:2, što je bio konačan rezultat.

Treći pogodak CSKA je bio autogol Radima Režnika, koji je vratio loptu svom golmanu Matušu Kozačiku, a ona mu je prošla ispod noge. Taj gol je nasmejao većinu igrača ruske ekipe.

"Smejao sam se, posebno što je drugo poluvreme bilo veoma teško za nas, nismo imali dovoljno snage. U takvim situacijama vam je potreban treći gol, a ispostavilo se da smo ga srećno postigli. Hvala golmanu Viktorije", rekao je Tošić.

Reprezentativac Srbije je kazao da bi bilo odlično kada bi ekipa prošla u drugu fazu Lige šampiona, ali da neće biti loše ako se osvoji treće mesto u grupi.

"Uradićemo sve da prođemo grupu, ali imajući u vidu ko je sa nama, onda bi i treće mesto bilo uspeh. Posebno jer nam niko nije rekao da moramo da se plasiramo u drugu fazu", kazao je Tošić. 

Pored CSKA i Viktorije, u Grupi D se nalaze još Mančester siti i branilac trofeja Bajern Minhen.

2024 © - Vesti online