Sreda 02.10.2013.
16:29
mozzartsport.com

Zvezda u "Areni" otvara Evroligu

 Košarkaši Crvene zvezde
 

Nema sumnje da će navijači Zvezde dupke napuniti jedan od najvećih sportskih objekata u Evropi.
"Naša želja je bila da sve utakmice ove sezone igramo u Kombank areni, ali to nije bilo izvodljivo zbog činjenice da su neki događaji već odavno zakazani. Uspeli smo da se dogovorimo, pa sada sa sigurnošću možemo reći da ćemo dva meča i to protiv Lokomotive Kubanj i ekipe iz Vitorije igrati u Areni, nadam se pred prepunim tribinama u fantastičnoj atmosferi", rekao je Čović.


Prvi čovek Zvezde poručuje da klub želi da napravi velike korake u segmentu organizacije.
"Nastavićemo da činimo sve što je u našoj moći kako bismo u što skorijoj budućnosti došli u situaciju da KK Crvena zvezda sve svoje utakmice igra u Kombank areni, jer i u tom segmentu organizacije idemo napred. Želimo da pratimo i ispunjavamo standarde Evrolige, ali takođe i da omogućimo maksimalan komfor i bezbednost za naše navijače", zaključio je Čović.


Crvena zvezda Telekom će ove nedelje objaviti cene godišnjih karata za sezonu 2013/2014, a u najskorije vreme bi trebalo da počne i prodaja sezonskih ulaznica za koje vlada ogromno interesovanje. Povlašćen status, kao i prošle godine, imaće vlasnici pretplatnih karata iz prethodne sezone koji će imati pravo prvenstva kupovine, stoji na sajtu crveno-belih.

2024 © - Vesti online