Nedelja 07.03.2010.
15:03
Vestionline, Mondo rs

Anabela tuži Eru zbog priča o seksu

Samo je Era video seks između Anabele i Mladena
 

Kažu da je ovo bio najgledaniji serijal Velikog Brata, kao i da je bilo najmanje svađa među ukućanima, ali kad su izašli iz Kuće u Košutnjaku perje leti na sve strane kad god se vide.

Nakon što je Lepa Lukić izašla iz završne emisije "VB - Veliki mozak" iritirana ponašanjem Ere Ojdanića, i gostovanje u tok-šou "Magazin In" kod Sonje Marinković nije bio ništa manje uzbudljivo.

Boki "Trinaeska" i Divna Karleuša su se razračunavali sa Erom, on sa njima, potom su se prepucavali pobednik VB-a Švaba i Boki, da bi "otrovne strelice" razmenili Anabela i Era Ojdanić.

Pevačica mu je poručila da će ga tužiti zato što je izmislio priču o tome da su ona i Mladen u kući imali seks.

"Era je jedini od 12 ukućana koji je video seks između mene i Mladena, čak ni Veliki Brat to nije video. Zato ćeš da ideš na sud! Tužiću te, rekla sam ti to već", rekla mu je Anabela u emisiji.

Nadovezao se i Boki: "I ja sam pripremio tužbu, da, da".


Era je kao Lepa Lukić želeo da napusti emisiju kada je voditeljka Sonja Marinković zamolila Bokija da je malo odmeni i on povede razgovor sa ukućanima.

Boki je, naravno, odmah "seo na glavu" Eri Ojdaniću, koji je vikao: "Nemoj mene da pitaš, izaćiću iz emisije!".

A Boki je ovako otvorio emisiju: "Dobro veče gledateljke i gledaoci, na moju veliku žalost večeras je gost u mojoj emisiji Era Ojdanić, ali šta je tu je, moram da postavim pitanje..."


Boki je ponovio priču o tome kako se Erin unuk, na žurci posle rijaliti-šoua, posramio zato što je to što jeste...Ostali su se spremno nadovezali na Bokijevu izjavu...

2024 © - Vesti online