Sreda 02.10.2013.
11:26
mozzartsport.com

Zaha demantovao da je spavao sa Mojesovom ćerkom!

 

Crveni đavoli igraju igraju veoma loše ove sezone, pa se mnogi navijači Mančester junajteda pitaju zašto Dejvid Mojes šansu ne pruži Vilfredu Zahi, koji je protekle sezone blistao u Kristal Palasu? Zašto jedno od samo tri letnja pojačanja nije odigralo ni minut?


E pa prema nekim informacijama sa Ostrva objašnjenje je čak i prostije nego što smo mogli da pretpostavimo. Navodno, Mojesu se ne dopada to što se Zaha zabavlja sa ćerkom šefa struke.
"Budalaste glasine", odgovara Zaha, jedan od igrača koje bi pristalice rado videle na terenu s obzirom na to da je Ešli Jang, iako standardan u startnih 11, očajan, te da Mančester junajted u Premijer ligi nije postigao gol iz igre još od prvog kola.
Međutim, Zahi su navodno neke druge ideje u glavi. Ako je verovati fotografijama koje su se pojavile na internetu - ko mu može zameriti?


Inače, glasina o aferi Zahe i Loren Mojes automatski je proizvela i brojne lažne profile na raznim društvenim mrežama. Pojedine vredi pogledati, jer su neke šale neprevaziđene.

2024 © - Vesti online