Utorak 01.10.2013.
22:28
mozzartsport.com

Stefan Mihajlović nadigrao Zemunce

Odlična forma: Stefan Mihajlović na meču sa Zemuncima
 

Crvena zvezda je nastavila sa praksom igranja prijateljskim utakmica između dve prevnstvena kola. Danas je rival bio trećeligaš Zemun koji je savladan rezultatom 4:0, a šansu su dobili igrači koji imaju manju minutažu u tekućoj sezoni.

Crvena zvezda - Zemun 4:0
Strelci: Mihajlović (2), Mirić i Onjilo.
CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Krneta, Arauho, Nenadić, Gogić, Savićević, Mirić, Kasalica, Milunović i Mihajlović. Rezerve: Trkulja, Lazić, Đuričković, Onjilo, Jokić.
ZEMUN: Kirovski, Knežević, Zečević, Malović, Šubert, Makarić, Teofanov, Peralović, Stanković, Vladisavljević, Cvetanović.

U 15. minutu prvi je mrežu pogodio Mihajlović nakon odličnog centaršuta Kasalice sa leve strane. Nije se mnogo čekalo ni na drugi pogodak, a iz slične akcije, strelac je bio Mirić. Do kraja poluvremena, mladi napadač crveno-belih još jednom se upisao u strelce, čime je postavio konačan rezultat prvog poluvremena.


U nastavku, u igru su ušli svi rezervni fudbaleri, na koje je trener Stojanović računao na ovoj utakmici. Slika na terenu se nije promenila u odnosu na prvih 45 minuta, crveno-beli su i dalje ređali šanse, međutim, zahvaljujući golmanu Kirovskom, Zemunci su Marakanu napustili sa samo četiri gola u mreži. Strelac, ispostavilo se, poslednjeg pogotka, bio je Ifeani Onjilo u samom finišu susreta.


Nekoliko trenutaka pre poslednjeg zvižduka, Onjilo je oboren u kaznenom prostor protivnika, a sudija Šegrt je pokazao na belu tačku. Loptu je namestio Marko Mirić, međutim, visoki vezista šutirao je neprecizno i lopta se od prečke odbila preko gola.

2024 © - Vesti online