Sreda 02.10.2013.
05:46
24sata.hr

Jede sirove životinje i pije njihovu krv da bi preživeo

Dođe mu kao čaj: Derek uživa u svežoj jagnjećoj krvi
 

"Dijeta pećinskog čoveka"

Pre šest godina Dereku je bilo loše od svega što bi pojeo. Doktori su mislili da je razvio alergiju na hranu. Prvo je iz ishrane izbacio žitarice i mlečne proizvode, a kada mu to nije pomoglo postao je vegan. Ni to nije imalo nikakvog efekta pa se setio muškarca koji je imao iste simptome i koji mu je predložio "dijetu pećinskog čoveka".


Zaklao koze i pojeo ih

"Bilo mi je toliko loše da sam bio spreman pokušati bilo što. Imao sam par koza u dvorištu koje sam muzao. Dosadilo mi je da brinem o njima pa sam ih zaklao. Pojeo sam obe koze, sirove", kaže Derek. Najpre je imao blagu dijareju, a onda je telo "prihvatilo" novu dijetu i nakon tri nedelje se "navukao" na nju.

- Osetio sam kako mi niz grlo klizi jak ukus krvi i da imam jaku želju za njom - kaže Derek koji sad i drugima govori o tome kako je njegova dijeta korisna. Njegova je devojka Džoan je ipak vegetarijanka, piše Daily Mail.

"Razumem ga, meso mora da jede zbog bolesti. Ja sam srećna što mogu da jedem sve", kaže Džoan.

Derek na Jutjubu objavljuje video snimke na kojima pokazuje kako tranžira meso životinja koje kolje. Najdraža mu je jagnjetina, jer životinju lako zakolje, a dobije je za dobru cenu. Ništa ne baca, a ostatke drži u frižideru.

"Organi i krv su izvrstan izvor C vitamina", kaže Derek koji često pije jagnjeću krv, "Moj je problem što moje telo ne proizvodi dovoljno enzima", kaže Derek.

2024 © - Vesti online