Utorak 01.10.2013.
19:11
Jutarnji

Prevoz stao, ministar razvozio građane

Ministar u kombiju razvozio Sarajlije
 

Damir Marjanović, profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu u Sarajevu, na svom Fejsbuk profilu postavio je obaveštenje svim zainteresovanim da će umesto u ministarskoj kancelariji tokom dana biti za volanom svog kombija i besplatno prevoziti putnike.

Trolejbusi i tramvaji proradili du danas tokom dana pošto je GRAS Elektroprivredi uplatio dogovorenu sumu od oko 80.000 evra.

"Beli putnički kombi marke Mercedes - Benz Vito 115 CDI kružiće na relaciji Ilidža - Vijećnica i besplatno prevoziti građane Kantona Sarajevo. Vozač kombija ću biti ja - prof. dr. Damir Marjanović, a kombi će započeti svoju prvu transport turu u 8.15 sati", napisao je ministar.

Zbog kolapsa javnog gradskog saobraćaja u Sarajevu je danas kasnila nastava u školama, a duge kolone pešaka mogle su da se u ranim jutarnjim satima vide na svim važnijim saobraćajnicama jer autobusi nisu bili u stanju da prevezu sve putnike koji se obično koriste tramvajima i trolejbusima.

Elektroprivreda BiH (EP BiH) u ponedeljak je isključila struju gradskom saobraćajnom preduzeću GRAS zbog nagomilanog duga od milijun i po evra. Direktor EP BiH Elvedin Grabovica rekao je da su na taj korak bili prisiljeni jer ne žele da se preko Elektroprivrede prelamaju problemi drugih firmi.

2024 © - Vesti online