Utorak 01.10.2013.
12:18
BETA

Rakicki se ne plaši Mančester junajteda

 

Fudbaler Šahtjora Jaroslav Rakicki rekao je danas da je Mančester junajted jedan od najboljih klubova u Evropi, ali da ga se njegovi saigrači ne plaše.

"Mančester je jedna od najboljih ekipa u Evropi, ali oni nisu vanzemaljci. Svaki tim može da se pobedi. Ne plašimo se, siguran sam da možemo da ih pobedimo. Cilj nam je da prođemo grupnu fazu i stignemo što je dalje moguće u Ligi šampiona", rekao je Rakicki za klupski vebsajt.

Mančester junajted je u prvoj utakmici pobedio na svom terenu Bajer Leverkuzen sa 4:2, a Šahtjor Donjeck je savladao u gostima Real Sosijedad sa 2:0.

U drugoj utakmici grupe A od 20.45 igraju Bajer Leverkuzen i Real Sosijedad. Trener Bajera Sami Hipija rekao je danas da njegov tim mora da pobeđuje na utakmicama kod kuće, ako želi da prođe dalje.

"Naravno da želimo da pobedimo, igramo kod kuće. Ako želimo da prođemo dalje, moramo da pobeđujemo kad igramo kod kuće, ako budemo gubili, nećemo daleko dogurati", rekao je Hipija.

Mančester junajted i Šahtjor nalaze sa na prvom i drugom mestu grupe A sa po tri boda, a Bajer i Real Sosijedad nalaze se na trećem i četvrtom mestu i trenutno su bez bodova.
 

2024 © - Vesti online