Ponedeljak 30.09.2013.
21:16
mozzartsport.com

Murinjo izjurio sa konferencije za medije!

 Trener Čelzija Žoze Murinjo
 

Portugalac je već otvorio front protiv medija i nedeljama je morao da objašnjava zašto ne igra Huan Mata, a sada se slična afera dešava sa Kevinom De Brujnom.


De Brujn je bio nezadovoljan minutažom i to je javno komentarisao, zbog čega ga je Murinjo prebacio u drugi tim Plavaca i izostavio za sutrašnje gostovanje Steaui u Ligi šampiona. Međutim, novinarska pitanja o izostavljanju De Brujna iz tima su propisno razbesnela Posebnog, zbog čega je ljutito napustio konferenciju za medije i ostavio Frenka Lamparda da sam odgovara na pitanja.
"Neverovatno je da me niko ne pita za Matu i da me sada svi pitaju za De Brujna. Kako to da vas ne interesuju igrači koji igraju, već samo oni koji ne igraju. Samo 11 igrača može da igra u prvoj postavi i ja ih biram na osnovu onoga što prikazuju na terenu i na treninzima. Frenk Lampard me poznaje devet godina i zna da umem da pogrešim, ali da sam uvek iskren. De Brujn nije u ekipi jer mi se nije svideo način na koji je igrao protiv Svindona“, rekao je nezadovoljni Murinjo pre nego što je napustio konferenciju za medije.

2024 © - Vesti online