Ponedeljak 30.09.2013.
11:50
BETA

Bukvić i Lukač evropske prvakinje u lou-kiku!

 

One su do titula u verziji Svetske kik-boks i karate unije (WKU) došle u nedelju uveče u Novom Pazaru, pobedama protiv takmičarki iz Hrvatske.

Bukvićeva je u kategoriji do 55 kilograma savladala Nevenku Mikulić iz Karlovca jednoglasnom odlukom sudija, a sva trojica bodovnih arbitara dodelili su pobedu Novopazarki rezultatom 60:56.

"Obzirom da je Mikulićeva mnogo starija i iskusnija od mene, prezadovoljna sam načinom na koji sam se borila. Pridržavala sam se saveta trenera i prezadovoljna sam podrškom s tribina", rekla je Bukvićeva radiju Sto plus.

Ajla Lukač osvojila je šampionski pojas pobedivši Manuelu Žulj, pošto je kik-bokserka iz Imotskog predala meč po završetku četvrte runde.

"Drago mi je što sam svim ranijim titulama u amaterskoj i profesionalnoj konkurenciji pridodala i ovu, a nijednog momenta nisam sumnjala u trijumf. Uspela sam uz veliku podršku ljudi iz kluba i porodice. Hvala publici", kazala je Lukačeva.

Mečevima u dvorani Pendik prisustvovalo je oko 2.000 gledalaca, koji su imali priliku da vide još 14 borbi u lou-kiku i K-1.

2024 © - Vesti online