Ponedeljak 30.09.2013.
11:32
telegraf.rs

Vučić: Arape ne interesuju Zvezda i Partizan!

Ne zna kome smeta privatizacija najvećih klubova: Aleksandar Vučić
 

Iako se u prvi mah činilo da će FK Crvena zvezda i FK Partizan ”pasti u ruke” Arapima koji bi uložili novac u najveće srpske klubove, to se, prema rečima prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića, neće desiti.


Vučić je istakao da Zvezda i Partizan zbog trenutne situacije nisu dovoljno zanimljivi bogatim šeicima koji su bili glavni pretedenti da u sklopu privatizacije kupe beogradske klubove.

"Na našu veliku žalost, Arapi nisu zainteresovani da kupe Zvezdu i Partizan. Smatraju da to ne bi bilo dobro zbog situacije u kojoj se klubovi nalaze. Moramo nekog drugog da pronađemo, a interesa ima. Nadam se da će Zvezda i Partizan biti privatizovani do početka sledeće sezone. To je jedino rešenje jer trenutno stanje nije nimalo dobro", rekao je Vučić.


Prvi potpredsednik vlade se osvrnuo i na negativne reakcije navijača povodom ideje o privatizaciji klubova.

"Nije mi jasno zašto se navijači bune zbog privatizacije. Kako Englezima ne smeta da im jedan ruski milijarder Abramovič kupi Čelzi, s kojim kasnije osvoji Ligu šampiona? Ne kažem da će naši klubovi da je osvoje, ali će barem igrati LŠ",  istakao je Vučić.

2024 © - Vesti online