Nedelja 29.09.2013.
20:45
mozzartsport.com

Rašović: Mogli smo da osvojimo bod!

Loši u drugom poluvremenu: Vuk Rašović
 

Šampion na kolenima. Trener Partizana Vuk Rašović priznaje - zasluženo s obzirom da su njegovi puleni u drugih 45 minuta derbija sa Vojvodinom potpuno podbacili.

"Čestitke Vojvodini. Mi smo dominirali celo prvo poluvreme, promašili svoje šanse, ali u drugom nismo uradili ništa što smo se dogovorili. Znali smo da Vojvodina ima visoke igrače i da će Nikolić pokušati da to iskoristi. I uspelo mu je, a nama ostaje samo žal za pobedu, jer veće šanse za pobedu nismo imali. Prečka Markovića je mogla da izvuče dan, samo da je lopta otišla na dole", kratak je bio šef struke Partizana.


Kolega iz Vojvodine Marko Nikolić mnogo raspoloženiji.
"Odlična utakmica, lepo otvorena. Veoma dinamična uprkos vremenu. Partizan je bio opasniji u prvom poluvremenu. U drugom smo bili motivisani, više smo želeli pobedu od Partizana. To je krunisano pogotkom Škuletića, ali su tu igrači pali i pomislili da je to - to. Dobili smo gol kao kaznu, ali opet za sav trud je došao ovaj autogol kao nagrada. Ova pobeda nam daje veliku motivaciju pred gostovanje kod Radničkog iz Niša".

2024 © - Vesti online