Nedelja 29.09.2013.
16:13
RTS

Gradonačelnici iz SNS-a, čuvajte se!

96 predsednika lokalne samouprave iz redova SNS-a podneće izveštaje o radu u prvih godinu dana svojih mandata pred najvišim funkcionerima stranke: Gašić
 

- Danas bi bilo neumesno razgovarati o smenama. Danas su tu prisutni ministri, državni sekretari, pomoćnici ministra i ovo je zapravo povezivanje ljudi, kako im pomoći, kako da dođu na eduakciju, kod koga, da razgovaramo, rekao je Bratislav Gašić pre skupa na kojem će SNS analizirati rad svojih lokalnih funkcionera.

Gašić je zakazao sastanak u Kruševcu na kojem će 96 predsednika lokalne samouprave iz redova SNS-a podneti izveštaje o radu u prvih godinu dana svojih mandata pred najvišim funkcionerima stranke. Prvi će izveštaj podneti Gašić, a potom svi gradonačelnici i predsednici opština.

Gašić je istakao da su pojedini predstavnici lokalnih samouprava pokazali da su bili "samozadovoljni svojim funkcijama" i da nisu dovoljno računa posvetili građanima.

- Moramo više da radimo, jedini način da Srbija bude moderna zemlja jeste da radimo 24 sata kako bi narod mogao da živi bolje, rekao je Gašić.

Prema njegovim rečima, neophodno je, međutim, i razumevanje za lokalne funkcionere, jer su jedinice samouprave zatečene u očajnom stanju sa milionskim dugovima.

2024 © - Vesti online