Nedelja 29.09.2013.
12:04
mozzartsport.com

Ronaldo: Igrači su krivi!

Brani trenera: Kristijano Ronaldo
 

“Pravda je spora, ali dostižna“, kaže ona naša stara, a u slučaju Real Madrida ona je stigla ekspresno! Posle vrlo kontroverzne i diskutabilne pobede Kraljevskog kluba nad Elčeom pre samo nekoliko dana, Real je doživeo poraz u gradskom derbiju od Atletika i tako uvećao zaostatak za Barsom i Jorgandžijama na pet bodova.


Očigledno je da se igrači još uvek nisu navikli na sistem rada sa Karlom Anćelotijem, što bi klub moglo da košta borbe za titulu. Kristijano Ronaldo je posle meča istakao da Italijan ne treba da snosi nikakvu krivicu zbog nešto slabije igre u poslednje vreme, već isključivo igrači.
“Definitivno nije bio naš dan. Trener nema nikakve veze sa tim. On radi sjajan posao. Krivi su igrači, mi smo ti koji moraju da poprave odnos prema igri“, rekao je Ronaldo.


Portugalac smatra da će put do titule biti trnovit, ali da još ima vremena da se stvari isprave.
“Moramo da držimo glavu gore. Liga je izuzetno teška i, u neku ruku, dobro je što je poraz došao ovako rano. Ove godine moramo da osvojimo neki veliki trofej“.


Jedan od najboljih igrača sveta zna da su svi odigrali izuzetno loše.
“Nisu samo moji saigrači igrali loše, i ja sam odigrao očajno. Što se tiče Karla Anćelotija, prezadovoljan sam s njim. On je jedan od najboljih trenera sa kojim sa radio“, zaključio je Ronaldo.

2024 © - Vesti online