Nedelja 29.09.2013.
09:29
telegraf.rs

Ivanović: Bolje igram kad sam zaljubljena!

Ana Ivanović
 

Nekadašnja najbolja, a danas 16. teniserka sveta, Ana Ivanović, otkrila je u opuštenom razgovoru da sanja da ima stabilnu porodicu, kao i da smatra da bolje igra tenis u trenucima kada je zaljubljena.
"Često me pitaju da li na moje igre utiče to kada imam dečka i uglavnom ljudi smatraju da onda lošije igram. Bolje igram kada sam zaljubljena. Svaka žena mašta za nekom stabilnošću, tako i ja maštam da imam porodicu, da svi budu zdravi. Odrasla sam u takvoj porodici i to je moj san", rekla je druga najbolja srpska teniserka u emisiji “Ekskluziv”.

"Svaka žena ima sliku idealnog muškarca. Imamo uvek neke ideale, ali nikad ne znaš dok ne osetiš. S obzirom da sam visoka 183 i da volim štikle, izbor je sužen", uz smeh dodaje Ivanovićeva.

Ona je objasnila da nikada nije bila u sukobu sa Jelenom Janković.
"Nije istina da smo Jelena i ja imale netrpeljivosti. Jednostavno, Jelena i ja smo različite i normalno je da ne možemo da se slažemo sa svakom osobom. Svako bira društvo prema svojim interesovanjima. Bilo bi lepo da se teniserke više druže međusobno jer su iz nedelje u nedelju zajedno na turnirima".

"Međutim, pošto smo direktna konkurencija, postoji dosta ljubomore i zavisti. Imam jednu pravu drugaricu, sa kojom se dosta družim, pričamo o ženskim temama, ne puno o tenisu - Sorana Kirstea iz Rumunije", rekla je Ana.

2024 © - Vesti online