Petak 27.09.2013.
15:55
Beta, Srna

''Dveri'' i DSS protiv Parade

"Dok je ogroman deo građana u Srbiji protiv održavanja parade, sadašnji režim i druge opozicione stranke se utrkuju ko će više i glasnije da podrži paradu i na taj način ispuni još jedan od mnogobrojnih zapadnih ultimatuma", navela je omladina DSS-a u saopštenju.

Foto: Ilustracija

Podmladak DSS-a se protivi da se, kako se navodi, od homoseksualizma pravi ideologija, a da se potom mladim ljudima u Srbiji ta ideologija servira kao nešto dobro i pozitivno.

"Nedopustivo je da se javnim propagiranjem i uličnim marširanjem homoseksualzima zlopupotrebljavaju prava da svako živi svoj privatni seksualni život onako kako sam zamišlja", piše u saopštenju.

Omladina DSS-a je ocenila da je parada samo prvi korak u nastojanjima da se uruši brak, porodica i tradicionalne vrednosti koje čine temelj svakog naroda i države.
 

Pokret "Dveri" saopštio je danas da je nemoguće da vlast odobri za sutra najavljenu šetnju u okviru "parade ponosa", a ostale skupove zakazane za isti dan zabrani i najavio da će taj pokret protestvovati ispred zgrade vlade i u slučaju policijske zabrane.

"Dveri" protest organizuju pod sloganom "Narod protiv vlade i parade" sa namerom da ukažu, na kako su ocenili, pogubnu politiku vlade u svim oblastima uklučujući i to što nameće antiporodični sistem vrijednosti.

2024 © - Vesti online