Petak 27.09.2013.
14:29
BETA

Bekrić potpisao trogodišnji ugovor sa Komtrejdom

Za lepu budućnost: Jevrosimović, Bekrić, Stojanović, Branković i Ristić
 

Komtrejd će u naredne tri godine finansirati pripreme Emira Bekrića za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine. Osvajač bronzane medalje u trci na 400 metara s preponama na Svetskom prvenstvu u Moskvi i njegov trener će mesečno dobijati 2.300 evra u dinarskoj protivvrednosti.

"Počastvovan sam što je kompanija Komtrejd prepoznala pravi uspeh i što je odlučila da produži dugogodišnju saradnju. Dug je put do Rija 2016. godine, ali svakako da sada rasterećeni ulazimo u trenažni proces i bićemo spremni da na Olimpijskim igrama zasijamo u punom sjaju", rekao je Bekrić.

Njegov trener Mirjana Stojanović rekla je da su treneri neophodni za uspeh atletičara i da će zahvalnost zbog novog ugovora najbolje pokazati rezultatima.

Generalni sekretar ASS Slobodan Branković rekao je da je ugovorom sa kompanijom Komtrejd Savez "dobio ono što zaslužuje" i da su srpski atletičari najbolji sportisti Evrope, koji zaslužuju podršku. Direktor marketinga kompanije Komtrejd Ljubomir Ristić izrazio je nadu da će se i druge kompanije priključiti podršci srpskim atletičarima, kako bi "kraljici sportova" bili obezbeđeni još bolji
uslovi za rad.

2024 © - Vesti online