Petak 27.09.2013.
14:25
BETA

Rašović: Nisam ljut na Ninkovića!

Želi tri boda u Novom Sadu: Vuk Rašović
 

"Ne bih bio zadovoljan bodom. Partizan u Srbiji uvek mora da teži pobedama i tri boda su ono što mi želimo. Naše ime nas tera na takvo razmišljanje. Jednostavno, ko god da je na ovom mestu, sudbina svih nas je da igramo na pobedu i Partizan će tako igrati u nedelju", rekao je Rašović na konferenciji za novinare.

Partizan u nedelju od 17.00 gostuje u Novom Sadu ekipi Vojvodine u utakmici 7. kola Super lige Srbije.

"Igramo protiv Vojvodine, koja je jedan najvećih konkurenata za domaće trofeje, sa ekipom koja je dugo na okupu i koji je ojačan u prelaznom roku. Pamtimo svi njihove dobre igre u Evopi na početku sezoni. Poučeni blizom istorijom, kada smo imali dosta problema i u Novom Sadu i u Beogradu, sve to vuče na oprez", kazao je Rašović.

Rašović je naveo da Vojvodina ima odličan tim i trenera i da ih neće zavarati problemi koje imaju Novosađani.

"Očekuju da pokušaju na dosta načina da nas ugroze, a mi ćemo imati odgovor na sve to... Svi imaju probleme. Vojvodina ima probleme u organizacionom delu, ali nas to neće zavarati. Očekujem da utakmica opravda epitet derbija kola", kazao je trener Partizana.

On je istakao da za mesto u timu neće konkurisati Erik Đemba Đemba i Miloš Ostojić koji su povređeni, a pohvalio je i igre Ismaila Fofane i Nemanje Kojića.

"Oni dosta dobro funkcionišu za sada, redovno se upisuju u strelce. To je ono što raduje i želim da samo tako nastave. Mi rastemo iz utakmicu u utakmicu. Naravno da možemo bolje i nadam se da ćemo biti još bolji", kazao je Rašović.

Upitan da li će Nikola Ninković biti u konkurenciji za tim i da li je još ljut na njega zbog ponašanja, Rašović je kazao da nikada nije bio ljut na mladog igrača.

"Nikada nisam bio ljut na njega, pokušao sam samo da mu pokažem da ne može da se ponaša tako kako se ponašao. On je u najozbiljnijoj konkurenciji za meč", rekao je Rašović.

2024 © - Vesti online