Petak 27.09.2013.
12:32
mozzartsport.com, Sportski žurnal

Povratak Muslina na "Marakanu"?

 Trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin
 

Iskusni strateg bi zato, prenosi "Sportski žurnal", mogao da u decembru nasledi Slavišu Stojanovića na klupi crveno-belih.

Stojanović je, naime, već viđen kao bivši, iako bi mogao da bude sačuvan do kraja jesenje polusezone radi stabilnosti u klubu.

Pre nego što neko pita "A zašto ne Muslin odmah?", da podsetimo da je 60-godišnji stručnjak, koji se nedavno rastao s ruskim Krasnodarom, drugi trenerski mandat u Zvezdi završio žustrom raspravom sa predsednikom Draganom Džajićem.

Njihovo pomirenje je zato preduslov za obnovu saradnje sa Muslinom, pa deo uprave crveno-belih, piše dalje "Žurnal", uveliko pokušava da omekša Džajićev stav.

"Žurnal" navodi i da je jedan od argumenata kojim čelnici Zvezde pokušavaju da Muslina privole nazad na "Marakanu" funkcija tim menadžera koju je zahtevao i davne 2003. godine i zbog koje se i sukobio sa Džajićem.

Sada bi Muslinu želja mogla da mu se ostvari što znači i da bi funkcija sportskog direktora ostala upražnjena, jer bi se tim menadžer pitao za odlaske i dolaske igrača. U prevodu - bilo bi doviđenja Zoranu Stojadinoviću, kojeg oni koji se najviše pitaju u Zvezdi poslednjih meseci svejedno ignorišu.

2024 © - Vesti online