Petak 27.09.2013.
08:00
RTS

A šta kažete na tetovaže na ovim mestima?

Majli obeležila tabane

Majli Sajrus se toliko obradovala što će prvi put biti na naslovnici Rolin stouna da je odlučila da se tetovira dok bude odgovarala na pitanja novinara čuvenog muzičkog časopisa! Pevačici koja već ima zavidan broj tetovaža na telu bilo je važno da tokom intervjua radi nešto veoma zabavno pa je odbacila rat laserima kao dosadan.

"Mogli smo i na kuglanje, ali, pobogu, zar imamo 80 godina?", objasnila je, u intervjuu koji će izaći u oktobarskom izdanju časopisa, 20-godišnja Majli zašto sada na tabanima ima dokaz da voli magazin "Roling stoun".

Zvezda Emijem nagrađene serije Breaking Bad, glumac Brajan Kranston, diskretno daje do znanja da su mu i uloga i serija baš prirasle za srce. Logo krimi serije nalazi se na domalom prstu desne ruke 57-godišnjeg umetnika. Moto "Samo jednom se živi" (You only live once) Zek Efron je pribeležio na ivici šake u vidu akronima YOLO. 

Bizarnije od ovoga je samo tetoviranje beonjače
 

Bela iz Sumrak sage, to jest mlada Kristen Stjuart pisala je po dlanu, to jest dozvolila je drugima da to učine za nju. Do javnosti još nije stiglo moguće značenje njene tetovaže.

Buntovna vlasnica hita "Tik Tok" poslala je poruku svima koji joj upućuju oštre kritike. Međutim, estetama se ne dopada Kešin izbor jer smatraju da unutrašnjost donje usne nikako nije mesto koje treba tetovirati.

2024 © - Vesti online